Εταιρία

shield-check icon

από το

1996

Εικόνα από τον εκθεσιακό μας χώρο

Ξυλουργικές εργασίες και ειδικές κατασκευές

Η ξυλουργική μας μονάδα λειτουργεί από το 1996 στην περιοχή του Βύρωνα, με αντικείμενο την κατασκευή επίπλων κουζίνας και τις ξυλουργικές κατασκευές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Μοντέρνα κουζίνα σε λευκό χρώμα και φυσικό ξύλο

Το ξυλουργείο μας αναλαμβάνει την κατασκευή οικιακών επίπλων όπως έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες, σύνθετα, πόρτες, κρεβάτια, τραπεζαρίες, σκάλες κ.λπ., καθώς και επίπλων για επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία, βιβλιοθήκες, βιτρίνες και ειδικές εφαρμογές ξύλου. Και φυσικά, κατασκευάζουμε και οποιαδήποτε άλλη ξύλινη εφαρμογή μπορείτε να εμπνευστείτε!

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχονται αποκλειστικά από αξιόπιστες προμηθευτικές εταιρίες του κλάδου.

Ο σχεδιασμός της επίπλωσης ή της ξύλινης εγκατάστασης πραγματοποιείται μέσω ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος σε Η/Υ, ενώ η επιλογή χρωμάτων και στυλ επιλέγεται μέσα από μια ευρεία γκάμα δειγμάτων.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την εφευρετικότητα και τη συνέπειά μας, σας εξασφαλίζουν ξύλινες κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στον χώρο σας, την ατομική αισθητική σας και τις ανάγκες σας!

Υπεύθυνος εργαστηρίου: Γιάννης Στέφας

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στην έκθεση του ξυλουργείου μας για να δείτε από κοντά μερικά έργα μας και να ακούσετε τις προτάσεις μας για τον χώρο σας!

Καλέστε μας για ραντεβού!

Μετάβαση στο περιεχόμενο