Υπηρεσίες

ruler icon

Μελέτη

Επισκεπτόμαστε και μελετάμε τον χώρο σας, συζητάμε μαζί σας τις ιδέες σας και σχεδιάζουμε την κουζίνα, τα έπιπλα ή οποιαδήποτε άλλη ξυλουργική εφαρμογή και εργασία επιθυμείτε ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου σας και σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Εσωτερικό ντουλάπας υπνοδωματίου με συρόμενες πόρτες
pencil icon

Σχεδίαση

Η μελέτη και η σχεδίαση γίνεται μέσω εξειδικευμένου ηλεκτρονικού προγράμματος ξυλουργικών εφαρμογών που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και παρουσίασης για όλες τις κατασκευές μας. Ειδικότερα για το σχεδιασμό της επίπλωσης του χώρου σας υπάρχει και η δυνατότητα να βασιστούμε σε έτοιμο δικό σας σχέδιο ή κάτοψη.

hammer icon

Κατασκευή

Κατασκευάζουμε τις ξυλουργικές εφαρμογές που εσείς επιθυμείτε, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα, την αισθητική και την λεπτομέρεια. Το τελικό αποτελέσματα είναι δημιουργίες από ξύλο απόλυτα προσαρμοσμένες για τη χρήση που τις προορίζεται, την αισθητική και φυσικά τον προϋπολογισμό σας.

Τοποθέτηση

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά με φορτηγά της εταιρίας μας, καθώς και την τοποθέτηση των ξύλινων κατασκευών στον χώρο σας. Η τελική παραλαβή της ολοκληρωμένης εργασίας γίνεται πάντα με συνέπεια στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης.

Θέλετε ιδέες για τον χώρο σας;

Θα χαρούμε να σας προτείνουμε λύσεις στα μέτρα σας!

Καλέστε μας για ραντεβού!

Μετάβαση στο περιεχόμενο